Pályázatok

Járda kialakítása

Dörgicse község belterületén a 192, 193/1 és 193/8 hrsz-ú önkormányzati területeken a 7338 sz. összekötő út 4+151-4+396 km szelvényei között a szelvényezés jobb oldalán lévő zöldterületen (A terv szerinti 0+150.88-0+365 km a közút szelvényezése szerint 4+313-4+528) gyalogjárda kialakítása a Miniszterelnökség Támogatásával a Magyar Falu Program keretében 2023-ban meghirdetett Út, híd, járda építése/felújítása-2023 című MFP-UHJ/2023 kódszámú nyertes pályázat keretében a jelen ajánlattételi felhívás 1. melléklete szerinti árazatlan költségvetésben meghatározott műszaki tartalom alapján.

Az ajánlatnak a jelen ajánlatkérési felhívás 1. mellékletében szereplő költségvetési tételekkel teljes körűen megegyező kivitelezői árajánlatot kell tartalmaznia, amely tartalmazza az ajánlattevő megnevezését, adószámát, szerződéskötéses adatait, telefonos és e-mail elérhetőségét, eredeti aláírását, bélyegzőlenyomatát. Az ajánlattétel tárgyaként a: „Dörgicse község belterületén a 192, 193/1 és 193/8 hrsz-ú önkormányzati területeken a 7338 sz. összekötő út 4+151-4+396 km szelvényei között a szelvényezés jobb oldalán lévő zöldterületen gyalogjárda kialakítása” szerepeljen.

A 2./, a 4./ és a 7./ pontban leírt feltételeknek megfelelő ajánlatok elbírálásának szempontja: elsősorban az összességében legkedvezőbb ár, anyagminőségű, illetve vállalási határidejű ajánlat. Az ajánlati árat úgy kell megadni, hogy az magában foglaljon valamennyi járulékos költséget, másodsorban a kivitelezés mielőbbi teljesítésének vállalása. Az ajánlatok kidolgozásakor az ajánlati árnak teljes körűnek kell lennie, magában kell foglalnia valamennyi ajánlattevői kifizetési igényt. Az Ajánlattevők csak forintban (HUF) tehetnek ajánlatot. Ajánlattevőnek az ajánlatát az ajánlattételi határidőt követően legalább 60 napig fenn kell tartania.

Ajánlattevő tudomásul veszi, hogy nem lehet az ajánlati felhívás megküldése ellenére sem ajánlattevő, illetve az ajánlattevő alvállalkozója az, akinek a helyi adóhatóságnál nyilvántartott tartozása van, illetve az önkormányzat költségvetési szervei felé tartozása áll fenn.

Az eredményhirdetés időpontja, helye:

A beérkezett ajánlatokat Ajánlatkérő értékeli, az eljárás eredményéről értesítést kapnak az Ajánlattevők (e-mail útján). Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy nem hirdet eredményt.

Az Ajánlatkérő az eljárás nyertesével köt szerződést.